‘Hello Influencer’ #PERS Feeling Magazine

“Nooit gedacht toen ik in 2007 met m’n blog startte dat de blogosphere ging uitdraaien tot wat het nu is. Ik zag er natuurlijk wel potentiëel in, anders was ik nooit begonnen of had ik überhaupt volgehouden maar de evolutie is alleszins fascinerend.”

influencers in België

Oorspronkelijk leek MyFashionBlog.be gewoon een ideale manier om mijn EMMA Personal Styling & #teamEMMA business te promoten door te tonen wat ik doe. Een online dagboek waar ik mijn business ervaringen zou kunnen delen, dat leek me wel iets. Van de shoppings met klanten, over mijn eigen outfits tot foto’s van de modeshows of campagnes die ik had gestyled. Dat was een tip van mijn moeder, ‘toon wat je kan in plaats van te zeggen hoe goed je bent’.
Beetje bij beetje, letterlijk post per post, is de blog nu 10 jaar later uitgegroeid tot een volwaardig platform waar ik met mijn ervaringen en stories jullie hoop te inspireren. Voor het creëeren van een eigen sterke stijl tot het najagen van je business-dromen.

 

 Toon wat je kan
in plaats van te zeggen hoe goed je bent.

 

In Feeling magazine staat er deze maand een artikel rond influencers en hoe het allemaal begon. Lees verder hier en het volledige artikel in Feeling magazine zelf.

 

Een vraag over #TheBloggingLife?
Ik beantwoord ze allemaal in een video Q&A
powered by Feeling Magazine!

influencers in België

Binnen 2 weken ga ik langs bij Feeling voor een Q&A video te shooten rond ‘The Blogging Life’. Wil je tips om zelf te starten of heb je een vraag rond het bloggen. Stel ze op Instagram of Twitter met #TheBloggingLifeByEmma of hieronder in een comment en ik doe mijn best ze allemaal te beantwoorden!

influencers in België


” Het is nooit mijn droom geweest om ‘fulltime influencer’ te worden, wel om vrouwen te inspireren op het vlak van mode en ondernemen door mijn persoonlijke ervaringen met hen te delen.”

 

 

 

WIN WIN WIN
5 FEELING ABONNEMENTEN

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>