Influencer, Buzz Word Of The Year? #unboxing #influencercollection

Het begrip ‘influencer’ gonst tegenwoordig all over the place. Positief maar ook vaak negatief geladen. Online en op straat. Iedereen heeft er een gedacht over.

Dat gaf de inspiratie om samen met de boys van O’rèn eens voor een wijs project te gaan: een collectie hoodies, sweatshirts en t-shirts met de quote ‘influencer’. Discreet of full blown. In mijn favoriete kleuren zwart, grijs, kaki en roze. Inclusief bijpassende pailletten glam.

 

#AREYOUANINFLUENCER?

Volgens Andy Warhol zou in de toekomst iedereen 15 minuten lang wereldberoemd zijn, volgens mij zijn we anno 2017 quasi allemaal influencers, punt.
Moeder die haar taarten post en coach X die uitlegt waarom geluk maakbaar is via #lifequotes op Instagram. Jonge wolven die een inkijk geven in subculturen of de wakkere activist die je een geweten schopt one-Facebook-post-at-a-time.

Wie creatief bezig is via sociale kanalen of andere off/online media, heeft een impact. Bewust of onbewust. De boodschap is: Influencer zijn is geen voorrecht van de happy few.

“Social media is magisch aangezien er geen gatekeepers meer zijn om je bericht te verspreiden. Dat doe je zelf. Door je stem te laten horen maak je deel uit van de oneindig kolkende kosmos van woord, beeld en video.”

De O’Rèn Official x Emma Gelaude collectie is een ode aan de collectieve creativiteit. Creativiteit die geen grenzen kent, niet discrimineert en mensen verbindt in communities groot en klein en overal ter wereld.

>>> Check de video hierboven voor de unboxing en meer over het Influencer gegeven.

influencer collection

De collectie is kwalitatief vervaardigd en te koop online op de O’rèn webshop + in verschillende boetieks over heel België. Prijzen variëren van 25€ voor het petje en van 69€ voor een basic sweater tot 149€ voor de hoodie met pailletten kap. Check de volledige collectie hier.

xx EMMA

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>