‘Make My Dream Work’ Boeklancering In Fosbury&Sons

Wat een ongelooflijk gevoel om bijna een jaar achter de schermen aan iets te werken en het dan in full spotlight voor te stellen. Onder het toeziend oog van intimi, pers en professionele vrienden & partners werd Make My Dream Work donderdag 5 Oktober geïntroduceerd.

In tune met de stijl en ook de boodschap van het boek, wou ik niet zomaar eender welke locatie. Maar eentje die ook creativiteit uitadement en staat voor dezelfde ondernemende spirit. Inspiratie alom in de co-working space Fosbury&Sons in Antwerpen en dus ideaal als ‘place of birth’ van MMDW. Check de video van de avond hieronder.

Ik had drie sprekers uitgenodigd. Persoonlijke voorbeelden en experts in hun vakgebied die vanuit hun scope hun visie op dromen realiseren en het Make My Dream Work boek belichtten. Maarten Kesteloot van Influo die meer inzicht bracht rond (mijn rol in) het influencer landschap en Cesar Casier die meer vertelde over onze persoonlijke band en zijn leven als ondernemer / topmodel.

Fosbury & Sons boeklancering Make My Dream Work

Fosbury & Sons boeklancering Make My Dream WorkFosbury & Sons boeklancering Make My Dream Work

Fosbury & Sons boeklancering Make My Dream Work

Fosbury & Sons boeklancering Make My Dream WorkFosbury & Sons boeklancering Make My Dream Work

 

 

Bedankt aan allen voor the support en de mooie woorden!
Voor meer info rond het boek of om het online te bestellen, klik hier!

xx EMMA


VIDEO IMAGES + EDIT BY JEFFREY ROEKENS
ALL PICTURES BY LUKA HOST

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>