#NATANxEMMA Shopping Night

Op vrijdag 28/4 nodigen het Belgisch modehuis Natan en EMMA Personal Styling jullie uit voor de exclusieve #NATANxEMMA Shopping Night in hun store te Knokke.

Een sterke stijl draait in de eerste plaats om bewust omgaan met je eigen persoonlijkheid en de vertaling ervan via je looks. Je moet innerlijk/uiterlijk zo sterk mogelijk proberen linken waardoor de stijl versterkt uitstraalt wie je bent en waar je voor staat op dit moment in je leven. Een stijl die bestaat uit een specifieke mix van kledingstukken & accessoires.

Het is deze mix-&-match insteek waarmee we aan de slag gaan tijdens de #NATANxEMMA Shopping Night.

Aan de hand van een aantal stijlvol uitgewerkte looks worden de verschillende lijnen van Natan voorgesteld (Edouard Vermeulen, Collection en Edition5) waarbij ik bij elke outfit de belangrijkste styling tips & -tricks zal meegeven.

Nadien volgt het personal shopping moment met persoonlijk advies rond de voor jou beste kleuren, snits & combinaties en style ik jou met plezier in de prachtige creaties van Natan.

#NATANxEMMA Shopping Night invitatieNatan & Emma Gelaude Shopping NightNatan & Emma Gelaude Shopping NightNatan & Emma Gelaude Shopping Night

Natan, bekend om zijn kwalitatieve stoffen en geraffineerde snits, is een geliefd modemerk van veel royalties, waaronder Mathilde, Maxima plus ook leden van andere buitenlandse koningshuizen. Wat niet wil zeggen dat je bij Natan enkel terecht kan voor speciale gelegenheden. De collectie is uitgebreid en leent zich perfect tot het mixen-&-matchen van verschillende kledingstukken, kleuren en accessoires waardoor je die geklede rok uit de Edouard Vermeulen lijn ook zo kunt combineren dat het perfect draagbaar wordt voor overdag. En wie zegt dat die Edition 5 jurk niet met een ander vestje kan gedragen worden en zo ideaal wordt voor een stijlvolle outfit voor het werk?

Ik ontdek graag met jullie samen het potentieel van de SS17 Natan zomercollectie.

Natan & Emma Gelaude Shopping NightBelgisch modehuis Natan en blogger Emma Gelaude

Natan & Emma Gelaude Shopping Night

Ik mag 5 x 2 vrouwen (moeder/dochter, zussen, vriendinnen, ..) uitnodigen voor deze exclusieve avond op vrijdag 28/4 om 19.00 in de Natan store te Knokke .

Wie aanwezig wil zijn (het is een gesloten event met maar een beperkt aantal plaatsen), stuur snel een mailtje naar hello@emmagelaude.com met titel NATANxEMMA Styling Night en de naam & leeftijd van je +1 en jezelf.
En waarom je graag wil komen natuurlijk.
De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Natan & Emma Gelaude Shopping Night

NATANxEMMA SHOOT
PRODUCTION & CONTENT CREATION // TEAM EMMA
PHOTOGRAPHY // LANA DE DONCKER
CLOTHING & ACCESSORIES // NATAN
MAKE-UP // M.A.C COSMETICS
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>