In Parijs Voor De Lancering Van Het Nieuwe Chanel Parfum ‘Gabrielle’

Het gerucht ging al een tijdje de ronde en nu is het dan eindelijk zover. Chanel brengt zijn langverwachte parfum uit genoemd naar oprichtster Gabrielle. Meer dan 15 jaar hebben we moeten wachten op een nieuwe geur van het Parijse modehuis dus een klein feestje met Karl & co om dit te vieren kon niet ontbreken.

 

 

gabrielle chanel
Wearing Chanel accessories (also the new Gabrielle bag), a vintage Chanel blazer, Pull&Bear tee & Plein Sud pants

Op 4 Juli 2017 werd de eau de parfum voorgesteld aan de wereld. Terwijl onze hoofden nog draaiden van de magische Haute Couture ervaring die ochtend, werden we ‘s avonds opnieuw verwacht om in avant-première onze neus (en ogen) te verrassen. Doorheen verschillende ruimtes in Palais de Tokyo werd Gabrielle, waarvan actrice & tomboy Kristen Stewart het gezicht is, ontleed en voorgesteld. De after party inclusief Pharrell Williams, Katy Perry en King Karl die letterlijk naast me stond, was de perfecte afsluiter van een onwerkelijke dag.

 

 

Pharrell Williams played my favourite tune ‘Lose Yourself To Dance’ and performed his new single with Katy Perry ‘Feels’ 3 times!

De bloemengeur bevat tinten van ylang ylang, oranjebloesem, jasmijn en tuberoos en ruikt lekker fris, fruitig en net niet te zoet. Ik draag het parfum nu een tweetal weken en heb al verschillende positieve commentaren gekregen en ben zelf ook fan.
Het vierkante flesje is vervaardigd uit heel dun glas om zo alle focus te houden op de geur.   De lamé kleur (een mix van zilver en goud) geeft het geheel een subtiele luxueuze touch. Ook de verpakking is uiterst stijlvol en volledig in de strakke Chanel-style, uitgewerkt.
Een echt cadeautje.

gabrielle chanel party perfume
Gabrielle is verkrijgbaar in de Chanel webshop vanaf mid Augustus en te koop in de parfumerie vanaf 1 September. Een flesje van 50 ml kost je 103,00 euro, voor 100 ml betaal je 146,00 euro
gabrielle chanel party perfume
En plots stond Karl Lagerfeld naast me! Hoe dit precies allemaal tot stand kwam, leg ik uit in een interview met Joe FM. Het fragment is te beluisteren in de ‘Am I Still Dreaming – Chanel Haute Couture’ blogpost.

Deze lancering is het begin van een nieuwe (verhaal)lijn gebaseerd op de vrouw achter het label.

Artiest, ondernemer, rebel.
Coco Chanel is the ultimate girl boss.

 

Binnenkort meer over de verschillende manieren waarop dit stijlvolle icoon anderen en mezelf inspireert. Check de video gefilmd op de Gabrielle lancering voor een voorproefje.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>