#WhatToWear To #WeCanDance? WIN A WEEKEND TICKET!

Voor het 5de jaar op rij -extra feest!- worden we verwacht tijdens het weekend van 12 en 13 Augustus op het strand v Zeebrugge om te dansen en te paraderen tijdens het electronic beach festival WeCanDance.

Naast een mooie line-up maakt #5YWCD zich ook klaar voor een weekend van zien en gezien worden. Traditiegetrouw komt het strandfestival met een thema waarbij het terrein wordt herschapen en zowel food als dresscode the right vibe krijgen.


DESERT DREAMS

Denk mirages & oases in de Sahara.
Denk 1001 nachten en Ali Baba en de 40 Rovers.

 

#WHATTOWEAR
Arabian nights geeft je tal van mogelijkheden op stylingsvlak.
Check de video en de opties hieronder;

 1. SANDY TONES OR BRIGHT COLORS
  Zandkleuren en beige tinten ton-sur-ton gecombineerd als camouflage in the desert en om zo alle nadruk te leggen op je accessoires & ogen. Mijn favoriete keuze btw.
  Het andere uiterste van het kleurenspectrum kan ook. Rijke, felle schakeringen gaande van koningsblauw over karmijnrood en knaloranje. De kans om elkaar niet te verliezen in de woestijn is een pak groter als je voor dit kiest.#wecandress
 2. FLOATING FABRICS
  De warme woestijnwind vraagt om losse, soepele stoffen uitgewerkt in lange gewaden zoals een maxidress, tuniek, pallazzo pants, oversized hemd, pashmina’s & sjaals al dan niet geknoopt in je haar, etc..
  Doorschijnende materialen in xl size voor xl dramatisch effect bij het dansen.
 3. DREAMS & STARS
  Sterrenmotieven of prints, details of accessoires die linken aan dromen passen ook perfect in het #wcd17 thema. Behalve dan dream catchers, die zijn altijd fout.#wecandress
 4. GOLD RUSH
  Gouden juwelen met een Arabische touch , accessoires en accenten op huid & haar in de vorm van body tattoos, diadeem & colored hair sprays.
 5. DARK KOHL EYES
  Hou de ogen als focus point door ze letterlijk met zwart, goud of een fel kleur te omkaderen. Wie geen inspiratie of zin heeft om een geslaagd panda-effect te creëren, kan zich laten schminken door M.A.C Cosmetics op het festival zelf het gehele weekend.

 

Alle info rond het festival en tickets vind je hier.
SEE YOU AT WECANDANCE!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>